خواص دارویی برنج

طب سنتی

خواص دارویی نباتات

            برنج منبع سرشار از کربوهیدرات های پیچیده و فاقد سدیم و کلسترول است.

برنج پخته برای درمان پیچش شکم و بیماری های کبدی مفید است.

همچنین صفرا را کاهش می دهد.

برنج، غذای مناسبی برای بیماران مبتلا به ورم روده ، درد معده، زخم و خراشیدگی روده به شمار می رود.

مخلوط برنج و شیر و شکر دارای ارزش غذایی بالایی بوده و محرک قوای جنسی است.

غذای مورد نیاز مغز و بدن را تأمین می کند ،بنابراین در تقویت هوش و حافظه نقش دارد.

مصرف زیاد برنج باعث یبوست می شود.

مصرف برنج باعث کاهش تری گلیسرید خون و کاهش فشارخون می شود.

برنج خون را رقیق می کند.

جوشانده برنج برای رفع اسهال و حالات التهابی روده نیز مفید است(یک تا دو قاشق سوپخوری برنج در یک لیتر آب می جوشانند تا دانه ها کاملا له شود سپس با شربت شیرین کرده و مقداری با پوست بهارنارنج آنرا معطر می کنند).

لعاب برنج نیز در درمان اسهال ، اسهال خونی  و حالت تهوع مفید است.

برنج سرشار از آنتی اکسیدان ضد سرطان است.


[ پنج شنبه 4 خرداد 1391برچسب:,

] [ 19:22 ] [ فاطمه ]

[ ]

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه